Wat doe ik?

Jouw vraagstuk staat centraal!

Aan de hand van jouw werkpunt en vraagstuk, help ik jou in kaart brengen wat de situatie is en welke invloed jouw handelen, gedachten en emoties hierop hebben. In alle openheid en vertrouwen daag ik je daarbij uit om eens buiten de, voor jou, gebaande paden te gaan. Om zo te bekijken welke mogelijkheden en inzichten zich aandienen met betrekking tot jouw werkpunt.

Het kan hierbij gaan om een werkpunt waar jij als individu aan wilt werken, maar ook waar je als groep of team mee aan de slag wilt. Naast individuele coaching en groep coaching, heb ik ook ervaring binnen verschillende branches. Ik heb ervaring in zowel non-profit als profit-organisaties. En of het nu gaat om het hoger- of middenmanagement of medewerkers op de werkvloer, ik kan altijd aan de slag met gemotiveerde mensen die willen werken aan hun werkpunt.

Voorbeelden van coachtrajecten waar ik ervaring mee heb zijn:

  • het coachen van midden managers bij het vinden van hun leiderschapsstijl;
  • het coachen van managers bij het hervinden van meer balans tussen werk en privé;
  • coachen van docenten bij het ontwikkelen en opzetten van innovatieve nieuwe leermethoden;
  • het begeleiden en coachen van een verandertraject binnen een grote organisatie;
  • het coachen van zelfstandig ondernemers bij het opnieuw bepalen van zijn koers;
  • coachen van bestuur en vrijwilligers van een sportvereniging.

Centraal hierbij staat dat ik je zal uitdagen het beste uit jezelf te halen. Ik vraag daarbij van jou een open houding, initiatief en ambitie.