Mijn werkwijze

Aan de hand van jouw werkpunt of vraagstuk, zal ik je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Daarbij mag je van mij verwachten dat ik open, eerlijk en integer ben. Ik vraag van jou een open houding, initiatief en ambitie. In deze setting kun je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling; de weg naar jezelf!

Vertrouwen

Als je een goed gevoel hebt bij mij en de manier waarop ik jou kan helpen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur kun je jouw werkpunt of vraagstuk inbrengen en kun je ervaren of er een gevoel van vertrouwen is om mij jou te laten coachen.

Andersom krijg ik als coach de kans om in te schatten of ik jou kan helpen met jouw werkpunt of vraagstuk en of bij mij ook een gevoel van vertrouwen is om jou te coachen.

Blijft het bij het kennismakingsgesprek dan breng ik hiervoor 40 euro in rekening. Is van beide kanten het vertrouwen er dan maken we afspraken over het vervolg. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur en kost 80 euro per sessie.

Uiteraard kun je ook als werkgever mij benaderen voor het coachen van een werknemer. Samen bespreek ik het vraagstuk van de werknemer en daarna ga ik het kennismakingsgesprek aan met de werknemer. We bespreken wanneer het coachtraject geslaagd is voor alle partijen en bepalen samen met de medewerker het einddoel. Gedurende het traject vindt er regelmatig terugkoppeling plaats, met de werknemer erbij, om de juiste richting van het traject te borgen.

Ruimte

Voor mijn coachgesprekken maak ik gebruik van een ruimte bij verzamelgebouw ‘Geuzenstaete’ in Brielle. De ruimte waar ik gebruik van maak is voorzien van alle gemakken; comfortabel, privé en alle faciliteiten zijn aanwezig.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om in overleg op een andere locatie af te spreken. Het is daarbij van belang dat de locatie een neutrale waarde heeft ten aanzien van jouw vraagstuk, om zo met voldoende afstand hierop te kunnen reflecteren.